Uanset hvad vi gør så vil udvikling være en del af vores hverdag. Enten gør vi det bedre end i går og udvikler os fremad eller også gider vi ikke lige så meget og så går det den anden vej. Vil vi slå de andre bliver vi endda nødt til at kigge på om de gør endnu mere end vi selv gør. Er det tilfældet må vi gøre endnu mere for at udvikle os i samme tempo... eller endnu, endnu mere for at slå dem.

Sådan hænger udvikling sammen for mig. Sådan har jeg visualiseret tingene for mig. Derfor ser jeg ikke noget alternativ til at arbejde med at gøre tingene endnu bedre for hver dag der går.

Derfor er mit mantra:
- "Enten udvikler du dig eller også afvikler du dig..."

Mange har fortalt mig de synes det lyder lidt hårdt opsat. Men vil du blive bedre, tjene mere eller komme før de andre må du erkende at stilstand blot giver konkurrenterne muligheden for at gøre det bedre og udvikle sig mere end dig og på den må ende med at skumme fløden. Vil du det nok, skal du nok kunne finde en vej til dit mål... og der er kun én måde du kommer først og bliver en rigtig vinder på. Hårdt arbejde... hver dag... og hele tiden!!


I både sporten såvel som erhvervslivet har jeg altid praktiseret denne indgangsvinkel og fået resultaterne derefter. Har du brug for et indspark, en naturlig leder, en til at få tingene hele vejen i mål så kontakt mig og lad og kigge på muligheder.INSPIRATIONSKILDER
Ulrik Wilbæk
Rasmus Ankersen

B.S. Christiansen
Anthony Robbins
Martin Lindstrom
Steen Hildebrandt
Richard Branson
Steve Jobs
Christian Stadil
Sofie Manning
Chris MacDonald
Mads Bo Larsen
Claus Meyer
Kaspar Basse
Jesper "Kasi" Nielsen
Johan Bülow
Elon Musk

Alex Ferguson
Jamie Oliver